Protecton washandschoen 2 in 1

Verkoopadviesprijs: € 10,99
Washandschoen met 2 verschillende schoonmaak kanten. Perfecte pasvorm waardoor het oppervlak nog grondiger kan worden gereinigd... Lees meer
  • Washandschoen met 2 verschillende schoonmaak kanten
  • Beter contact tussen hand en oppervlak door perfecte pasvorm
  • Veilig te gebruiken voor alle oppervlakken
Omschrijving Protecton washandschoen 2 in 1

De Protecton 2 in 1 washandschoen is de ideale hulp bij het wassen van de auto. Alleen een water met auto shampoo oplossing is voldoende voor het makkelijk schoonmaken. Door de perfecte pasvorm van de Protecton handschoen is er nog beter contact mogelijk tussen hand en oppervlak, waardoor het oppervlak nog grondiger kan worden gereinigd. De handschoen heeft twee verschillende kanten. De goed reinigende werking van de blauwe zijde zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil eenvoudig kan worden verwijderd. Door vervolgens met de grijze microvezel zijde over hetzelfde oppervlak te gaan, wordt het maximale reinigingsresultaat gerealiseerd. 

De microvezels in de 2-in-1 washandschoen nemen meer water en shampoo op. Daarnaast zorgt het zacht absorberende materiaal voor een betere verwijdering van vuil en vet. De Protecton 2 in 1 washandschoen is veilig voor alle oppervlakken en eenvoudig te reinigen in de wasmachine. 

TIP: Gebruik de Protecton 2 in 1 washandschoen samen met de Protecton auto shampoo voor het maximale resultaat!

Specificaties
Artikelnummer: 1750203
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.074
Downloads
Menu