Protecton Wasborstel met verlengsteel

Verkoopadviesprijs: € 22,99
De krachtige Protecton wasborstel is de ideale hulp bij het wassen van de auto, caravan of camper. Met instelbare uitschuifbare steel van 95-160cm... Lees meer
  • Wasborstel met uitschuifbare telescopische steel van 95 tot 160 cm
  • Aan te sluiten op waterslang via universele Gardena aansluiting
  • Watertoevoer is afsluitbaar
Omschrijving Protecton Wasborstel met verlengsteel

De Protecton wasborstel is de ideale hulp bij het wassen van de auto, bestelbus, camper of caravan. Door de uitschuifbare steel zijn ook de moeilijk bereikbare plaatsen bereikbaar. De lengte van de steel is uitschuifbaar van 95 tot en met 160cm en de schuimrubberen handgrepen om de steel zorgen dat de wasborstel en steel prettig in de hand ligt. De krachtige borstel heeft zachte borstelharen die toch sterk genoeg zijn om het vuil van de auto te verwijderen. De borstel wordt geleverd inclusief universele aansluiting. Hierdoor is de Protecton wasborstel met steel eenvoudig aan de tuinslang te koppelen met een Gardena koppeling. In de steel zit een afsluitbare watertoevoer zodat tijdens het wassen de watertoevoer tijdelijk stop gezet kan worden. Dit voorkomt overmatig water gebruik. 

TIP: Vervang de borstel als er alleen nog zwarte borstelharen zichtbaar zijn, deze zwarte borstelharen zijn namelijk harder. 
 

Specificaties
Artikelnummer: 1750509
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.652
Downloads
Menu